Jedini magazin o Formuli 1 u regionu!

Ispod možete BESPLATNO prelistati pilot izdanje magazina u PDF verziji.

Do kraja  septembra traju porudžbine za 2. broj magazina (septembar 2022.), a dostava kreće od 5. oktobra. Porudžbine za Srbiju vrše se na online prodavnici sajta Formula Manijak, a za inostranstvo isključivo na Patreonu.

Prelistajte magazin besplatno 

Uz youtube kanal i sajt, odlučili smo da ljubiteljima Formule 1 damo nešto što na prostorima bivše Jugoslavije nema u ponudi - Magazin o Formuli 1.

Formula Manijak magazin izlazi jednom mesečno i po hronološkom redu sadrži najvažnije vesti, izveštaje sa treninga, kvalifikacija i trke. Pratimo karijere mladih vozača sa naših prostora čiji cilj je sam vrh auto moto sporta. Nudimo servisne informacije, tabele sa poretkom i tehničke podatke o bolidima. Intervjui sa poznatim ličnostima iz najbržeg cirkusa na svetu biće sastavni deo Formula Manijak magazina.

Premium štampa i dizajn, hronološki redosled i kvalitetan sadržaj daju Formula Manijak magazinu kolekcionarsku vrednost. Za sve ljubitelje Formule 1 ovo je prilika da se povežu sa sportom, čitaju i skupljaju jedini magazin o Formuli 1 sa ovih prostora.