top of page

Alonso: Povukao sam dobar potez

Fernando Alonso kaže da je prelazak u Aston Martin pravi potez, i da su "čudni osećaji" u pregovorima sa Alpinom presudili da promeni tim.

Photo: Formula 1

Vest da će Fernando Alonso od sledeće sezone voziti za Aston Martin izazvala je buru u Formuli 1. Kako sam Alonso kaže, više je razloga zašto se odlučio na taj korak, a jedan od njih je i "čudan osećaj" koji je imao tokom pregovora sa Alpinom, vezan za njegove godine.


"Razgovarali smo o mnogim stvarima i možda se nismo razumeli oko principa. Nije važno samo ono što kaže slovo ugovora, niti samo dužina trajanja ugovora. Važno je i poverenje, kao i osećaj da vas žele u timu. Imao sam čudan osećaj u tim razgovorima da nešto jednostavno nije kako bi trebalo da bude", rekao je Alonso.


Nando ima 41 godinu i najstariji je vozač na gridu. On misli da je moguće da su godine života imale uticaja na pregovore sa Alpinom. "Možda su moje godine predstavljale problem, ne znam. Iz Aston Martina su mi jasno pokazali da me žele, i da veruju u moje sposobnosti, što je i presudilo. Povukao sam dobar potez prelaskom u Aston Martin", zaključio je dvostruki svetski šampion.

41 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page