top of page

De Vris: Monca je donela ispunjenje snova

Debi iz snova – tako bi mogao da su opiše učinak Nika De Vrisa na prvoj trci Fromule 1 u karijeri!

Photo: Formula 1

Kažu da se snovi ostvaruju ako dovoljno snažno verujete u njih. Nik De Vris je izgleda verovao u snove i u sebe, jer je na prvoj trci u karijeri u Formuli 1 osvojio deveto mesto i dva poena! Šansu da vozi trku u Monci dobio je zbog bolesti Albona, i mora se reći da je priliku sjajno iskoristio.


"Sve ovo za mene je san, počevši od juče pa sve do danas. Biti u paradi vozača i videti uzbuđenje koje okružuje Fromulu 1, startovati kao debitant među deset najboljih i na kraju osvojiti dva poena... i na sve to biti proglašen vozačem dana, ako to nije san, ja ne znam šta onda jeste", rekao je De Vris posle trke u Monci.


Na pitanje da li je time "zacementirao" sebi mesto u Fromuli 1 za sledeću godinu rekao je: "Nije na meni da odlučujem da li zaslužujem mesto ili ne. Moje je da radim svoj posao najbolje što mogu. F1 je izrazito kompetitivan sport, ovde ste dobri onoliko koliko je dobar vaš poslednji rezultat. Ja sam ovog vikenda imao sreću da mi se pruži šansa, i oberučke sam je zgrabio", zaključio je mladi Holanđanin.

32 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page