top of page

Drugovič zamena za Strola

Felipe Drugovič će voziti trku u Bahereinu umesto Lensa Strola, ako se Kanađanin ne oporavi dovoljno, potvrđeno je iz Aston Martina.

Photo: Formula 1

Lens Strol je nekoliko dana pre početka nedavno završenog predsezonskog testa u Bahreinu povredio zglob šake u biciklističkom incidentu, zbog čega nije nastupio na testiranju. Umesto njega bolid AMR23 vozio je Felipe Drugovič – iz Aston Martina je stigla zvanična informacija da će Drugovič voziti i na prvoj trci sezone u Bahreinu ako se Strol do tada ne oporavi dovoljno da može da se trka.


Ukoliko se Drugovič bude trkao na otvaranju sezone u Bahreinu, biće treći debitant koji će u Bahreinu odvesti prvu trku Formule 1 u karijeri – pored njega prvenac će zabeležiti i Logan Sardžent u Viliamsu i Oskar Piastri u Meklarenu.


Felipe Drugovič će voziti trku u Bahereinu umesto Lensa Strola, ako se Kanađanin ne oporavi dovoljno, potvrđeno je iz Aston Martina.tina.ina.na.a..treonu. Uz visoke profesionalne standarde svakodnevno donosimo vesti, analize, izveštaje sa trkačkih vikenda i intervjue sa aktuelnim vozačima Formule 1. Vaše donacije omogućavaju nam da proizvodimo nove i kvalitetne sadržaje, pomažu nam da unapredimo sajt i pružimo još bolju uslugu - naš sadržaj je besplatan i uvek će biti!Lensa


65 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page