top of page

Fetel: Možda mi dosadi penzija

Sebastian Fetel se povlači na kraju sezone, ali ne isključuje mogućnost povratka u F1 u nekoj drugoj ulozi osim vozačke.

Photo: Formula 1

Četvorostruki šampion Fetel mnoge je iznenadio odlukom da se na kraju ove sezone povuče iz Formule 1. U karijeri dugoj 16 godina, Fetel je ostvario 53 pobede, 57 pol pozicija i 122 puta je bio na pobedničkom postolju. Kako sam kaže, to što se povlači kao vozač iz Formule 1 ne znači da je zatvorio vrata povratka u "najbrži cirkus" u nekoj drugoj ulozi.


"Ne znam kako će biti u penziji, vreme će pokazati – možda mi dosadi već posle tri meseca a možda posle tri godine. Za sada ne razmišljam o povratku, nisam još ni otišao, imamo još šest trka do kraja. Videćemo šta će biti, ako se pojavi ponuda koja bi mogla da me zainteresuje, videću kako ću se tada osećati. Sada samo želim da više vremena provodim sa decom i da se posvetim drugim stvarima", rekao je Fetel.


Dodao je da je odluka da se pridruži Aston Martinu bila dobra. "Bilo je razgovora o povratku u Red Bul, ali ništa ozbiljno. Srećan sam što sam odabrao Aston Martin. Očekivali smo da ćemo biti konkurentniji, i prošle i ove godine, ali na žalost nismo. Svejedno, ja sam zadovoljan kako smo napredovali, bio je to drugačiji izazov za mene, i dao sam sve da izvučem najviše što sam mogao", zaključio je Fetel.

47 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page