top of page

Gasli: Nedostajaće mi Cunoda

Pjer Gasli, po odlasku iz Alfa Taurija, kaže da će mu iz bivšeg tima najviše nedostajati jedinstven karakter Jukija Cunode.

Photo: Peter Fox / Getty Images / Red Bull Content Pool

Pjer Gasli će sledeće godine voziti za Alpinu, i tamo će mu timski kolega biti Esteban Okon. Kako je rekao, po odlasku iz Alfa Taurija mnogo će mu nedostajati bivši kolega Juki Cunoda, sa kojim je u Alfa Tauriju proveo dve godine. Gasli kaže da je osnovna karakteristika Cunode njegov "jedinstven karakter".


"Juki živi nedaleko od moje kuće u Milanu, i siguran sam da ćemo naći vremena sledeće sezone da se vidimo i ispričamo. Mnogo cenim njegov "što na umu to na drumu" pristup, kod njega nema okolišanja i zadrške, ono što misli on i kaže. On je jedinstven karakter, ima sjajan smisao za humor i uopšte ne "filtrira" šta će da kaže, što često zna da bude iznenađujuće, ali je sjajno ljudsko biće. Postali smo prijatelji, i mnogo će mi nedostajati sledeće godine", rekao je Gasli.


Dodao je da je Cunoda napredovao u poslednje dve godine. "Juki je sada drugačiji nego što je bio kada je došao. Mnogo je napredovao, i siguran sam da će i sledeće sezone napraviti još jedan korak napred. Još treba da radi na samokontroli, ali je toga svestan, radi na tome, i biće sigurno bolji vozač. Vreme će pokazati da li će sav njegov napredak biti dovoljan da preuzme lidersku ulogu u timu", zaključio je Gasli.

74 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page