top of page

Hamilton: Izvinjavam se timu

Luis Hamilton je, nezadovoljan što ga je Rasel prestigao, uputio prilično grube reči timu. Ipak, posle trke se izvinio za verbalni ispad.

Photo: Formula 1

Iako je u trenutku izgledalo da bi Hamilton u Holandiji mogao da se bori za pobedu, na kraju je završio četvrti. Trenutak kada ga je timski kolega Rasel pretekao izbacio ga je iz takta, pa je timu uputio dosta oštre i grube reči. Tada nije znao da tim nije "radio protiv njega" već da je Rasel imao drugu strategiju koju je sam zahtevao.


Posle trke Hamilton je timu uputio reči izvinjenja. "Nadao sam dvostrukoj pobedi, nismo slavili još od Brazila. Vozilo bezbednosti nam nije išlo na ruku, a ja sam bio veoma napet i emotivan. Izvinjavam se timu na komentaru preko radija. Ne sećam se ni šta sam rekao, veoma mi je žao što sam izgubio kontrolu. Verujem da svi oni znaju da je to posledica velike strasti", rekao je Hamilton.


Dodao je da je generalno zadovoljan trkom u Holandiji. "Bolid bio dovoljno dobar za pobedu. Međutim, dešavanja na stazi nam nisu pomogla. Strategija i bolid su bili sjajni do tog trenutka, kao i promene guma. Ovo naša najbolja trka ove godine. To me dodatno motiviše i imao sam osećaj da smo svi radili odličan posao", zaključio je Britanac.

72 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page