top of page

Hamilton: Ja sam borac

Luis Hamilton kaže da novi ugovor sa Mercedesom neće zavisiti od performansi tima u 2023. godini.

Photo: Formula 1

Sedmostrukom šampionu ove godine ističe ugovor sa Mercedesom, i već duže vreme se priča da je produženje saradnje "gotova stvar" ali do toga nikako da dođe. Hamilton je odbacio glasine koje su se pojavile u poslednje vreme, da produženje ugovora sa nemačkim timom ima veze sa time kako će se Mercedes pokazati ove godine.


"Glasine su glasine, najčešće su to priče bez osnova. Ja sam uz Mercedes od svoje 13. godine. Imali smo tešku prošlu sezonu, a ja sam tu, i biću i dalje tu bez obzira kakva će biti ova godina. Ja sam borac i nemam nameru da odustanem od borbe. Naravno da bi bilo bolje da je bolid bolji, ali volim izazove, volim da nalazim rešenja, i siguran sam da ćemo kao tim uspeti da prevaziđemo probleme", rekao je Hamilton.


Dodao je da se ni njemu a ni Mercedesu ne žuri da se novi ugovor potpiše što pre. "Nema nikakvih problema niti zadrški oko ugovora, ne moramo to da završimo ovog trenutka. Kad budemo spremni lako ćemo završiti to. U sjajnim sam odnosima i sa Totom i sa Mercedesom, imam njihovu punu podršku. Veoma sam srećan što sam u Mercedesu, i radujem se onome što nam budućnost nosi", zaključio je Luis Hamilton.


Poštovani čitaoci, ako ste zadovoljni radom redakcije, podržite nas jednokratnom donacijom na Pay Palu ili mesečnim članstvom na Patreonu. Uz visoke profesionalne standarde svakodnevno donosimo vesti, analize, izveštaje sa trkačkih vikenda i intervjue sa aktuelnim vozačima Formule 1. Vaše donacije omogućavaju nam da proizvodimo nove i kvalitetne sadržaje, pomažu nam da unapredimo sajt i pružimo još bolju uslugu - naš sadržaj je besplatan i uvek će biti!
75 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page