top of page

Hamilton: Možda stignem do 400 trka

Luis Hamilton je u Francuskoj odvezao 300. trku u karijeri a Toto Volf misli da sedmostruki šampion može da "dobaci" i do 400 trka.

Photo: Formula 1

Ako je verovati šefu Mercedesa, u Hamitonu još ima "vatre" da narednih pet ili deset godina vozi u Formuli 1 i dostigne neverovatnu brojku od 400 trka. Hamilton ne spori šefove reči, ali je usmeren na sadašnjost i na to da Mercedes što pre počne da pobeđuje. Upitan šta misli o Volfovim rečima Hamilton je odgovorio:


"To je mnogo trka! Još uvek se osećam sposobno, i imam snage da dostignem tu brojku. Važno mi je da i dalje uživam. Želim da se što pre vratimo na pobednički kolosek, ali sam svestan da je potrebno vreme. Svi naporno radimo, napredak se vidi. Učinićemo sve što je u našoj moći kako bi ponovo počeli da pobeđujemo".


Dodao je da veruje u sebe i u tim. "Početak godine je bio loš, ali došli smo u poziciju da bolje razumemo bolid, i sa time su počeli i bolji rezultati. Nemamo problema sa pouzdanošču, što je odlično, ali nam nedostaje brzine i performansi. Verujem da će polako i to doći na svoje mesto", zaključio je sedmostruki šampion.

22 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page