top of page

Hamilton: Potpisaću ugovor sa Mercedesom

Luis Hamilton najavio je da će uskoro potpisati novi, višegodišnji ugovor sa Mercedesom.

Photo: Formula 1

Sedmostruki svetski šampion Luis Hamilton i njegova budućnost u Formuli 1 predmet su nagađanja od kako je sezona počela. Hamilton je još na početku godine rekao da je njegova želja da ostane u F1, a pred trku u Meksiku koja nas čeka za vikend, rekao je da je veoma blizu potpisivanja novog višegodišnjeg ugovora sa Mercedesom.


"Još dugo ćete me gledati, jer veoma smo blizu potpisivanja novog ugovora, na više godina. Svi detalji biće poznati u nekoliko narednih nekoliko meseci. Ostalo je još posla koji treba da uradimo kao tim, kao pojedinci unutar tima, i mnogo toga što treba da se uradi u sportu i za sport, i ja želim da budem deo toga", rekao je Hamilton.


Dodao je da želja da ostane u F1 ne potiče iz potrebe da bilo kome bilo šta dokazuje. "Ja znam ko sam i znam koliko sam dobar, ali neću da pričam o tome. Nemam potrebu da bilo kome nešto dokazujem. Šta imam da kažem, kažem na stazi. Tako je od početka, tako me otac naučio kada sam se suočavao sa diskriminacijom kao jedini crni vozač. Ni sada nema potrebe da mnogo govorim, sve se vidi", rekao je sedmostruki šampion.

61 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page