top of page

Hamilton: Suviše sam grešio

Luis Hamilton želi da što pre ostavi iza sebe trku u Singapuru – kako kaže, lošem rezultatu i sam je doprineo.

Photo: Formula 1

Start sa trećeg mesta trebalo je da pomogne Hamiltonu da završi trku na pobedničkom podijumu, ali stvari se nisu odvijale kako se sedmostruki šampion nadao. Najpre je na startu izgubio treće mesto od Sainca, a zbog nekoliko grešaka tokom trke završio je tek na devetom mestu. Hamilton, po sopstvenim rečima, želi da zaboravi trku u Singapuru što pre.


"Nemam ništa dobro da kažem o trci. Bilo je loše, od početka pa do kraja. Početak vikenda nije nagoveštavao takav rasplet, i ne mogu da kažem da sam srećan kako je sve ispalo. Moram biti iskren pa reći da sam i sam doprineo lošem rezultatu sa par grešaka. Bilo je zaista veoma teško, ali to svakako nije opravdanje, moglo je mnogo bolje", rekao je Hamilton.


Dodao je da se na početku činilo da će možda moći da "preskoči" Sainca kroz bokseve. "Bila je to opcija o kojoj smo razmišljali, ali bilo je rizično prvi povući potez i preći na gume za suvo. Držao sam se blizu njega, želeći da imam više mogućih rešenja, ali sve sam upropastio kada sam blokirao točkove. Izvinjavam se timu zbog toga", zaključio je Hamilton.

31 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page