top of page

Hamilton: Zahvalnost dugujem timu

Luis Hamilton osvojio je treće mesto u Austriji. Zahvalnost za treće uzastopno postolje u sezoni, kako je sam rekao, duguje timu.

Photo: Formula 1

Sedmostruki šampion bio je veoma srećan posle osvajanja trećeg mesta na VN Austrije. Posle trke rekao je da je njegov dobar rezultat izraz zahvalnosti timu za naporan rad na osposobljavanju bolida za trku, posle incidenta na kvalifikacijama.


"Sjajno se osećam, veoma sam srećan, pogotovo posle teškog početka vikenda. Bili smo dobri u kvalifikacijama, ali sam napravio grešku i oštetio bolid. Momci su veoma naporno radili na njegovom osposobljavanju, i treće mesto je na neki način moj izraz zahvalnosti timu za uložen trud", rekao je Hamilton.


Dodao je da poboljšanja bolida donose napredak, ali da su još dosta daleko od vodeća dva tima. "Ne znam zašto smo u Austriji bili tako brzi. Još uvek smo daleko od Ferarija i Red Bula, iako su neki krugovi bili veoma blizu njihovim. Ostaje nam da i dalje radimo, i da smanjujemo zaostatak što je više moguće", zaključio je Hamilton.

31 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page