top of page

Hamilton: Završiću karijeru u Mercedesu

Luis Hamilton rekao je da želi da do kraja karijere bude u Mercedesu, i da smatra da još uvek može do osme titule.

Photo: Formula 1

Luis Hamilton ove je godine proslavio 300. nastup u Formuli 1. Rekorder je po broju osvojenih pol pozicija i po broju pobeda, i izjednačen je sa Mihaelom Šumaherom po broju titula šampiona. Prošle godine titulu je izgubio u poslednjoj trci, a ove godine Mercedes nije bio ni blizu pobede. Mnogi se zbog pitaju da li će se Hamilton možda povući iz takmičenja.

"Volim svoj posao i ne nameravam da se penzionišem uskoro. Želim da ostanem sa Mercedesom – mnogo toga smo zajedno postigli, ne samo u Formuli 1 već i mimo toga. Ima još posla pred nama, još mnogo toga možemo zajedno da postignemo i ja želim da budem deo toga. Mislim da ću zauvek biti sa Mercedesom", rekao je Hamilton.


Dodao je da ga želja za osvajanjem osme titule nije napustila. "Veliki je izazov osvojiti još jednu titulu i ja ću svakako pokušati da to ostvarim. Međutim, sa godinama shvatate da je putovanje jednako važno, možda i važnije od cilja. Ipak, sa moje tačke gledišta, osvajanje još jedne titule ostaje cilj", zaključio je Hamilton.

56 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page