top of page

Horner: Jači smo nego ranije

Kristian Horner kaže da je Red Bul, uprkos odlascima nekih članova iz tima, jači nego ranije.

Photo: Formula 1

Aston Martin je ove sezone najbliži Red Bulu – barem je takvo stanje posle prve tri trke. Jedan od važnih "šrafova" u Aston Martinu je i Den Falouz, koji je mnogo godina proveo u Red Bulu, pre nego što je prošle godine prešao u britanski tim. On je bio šef aerodinamike u Red Bulu, dok je u Aston Martinu tehnički direktor. Kristian Horner, šef Red Bula, kaže da je uprkos odlasku Falouza, njegov tim jači nego pre.


"U Velikoj Britaniji je stacionirano sedam F1 timova u radijusu od 80 kilometara, i konkurencija je snažna. Do sada je malo ljudi otišlo od nas – Den je bio poslednji koji nas je napustio, ali je sa nama radio sjajan posao. Srećan sam zbog njega, što je napredovao u karijeri, ali njegov je odlazak istovremeno stvorio priliku da se neki drugi članovi našeg tima iskažu i dokažu. Mi smo sada jači tim nego što smo to bili pre, bez obzira na Denov odlazak", rekao je Horner i dodao da je Red Bul fokusiran samo i isključivo na sebe.


Poštovani čitaoci, ako ste zadovoljni radom redakcije, podržite nas jednokratnom donacijom na Pay Palu ili mesečnim članstvom na Patreonu. Uz visoke profesionalne standarde svakodnevno donosimo vesti, analize, izveštaje sa trkačkih vikenda i intervjue sa aktuelnim vozačima Formule 1. Vaše donacije omogućavaju nam da proizvodimo nove i kvalitetne sadržaje, pomažu nam da unapredimo sajt i pružimo još bolju uslugu - naš sadržaj je besplatan i uvek će biti!
32 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page