top of page

Horner: Razgovarali smo sa Norisom

Kristian Horner kaže da je Red Bul u nekoliko navrata u proteklim godinama razgovarao sa Norisom, ali bez uspeha.

Photo: Formula 1

Lando Noris je u februaru ove godine potpisao višegodišnji ugovor sa Meklarenom koji važi do 2025. godine, i tako ostao veran timu za koji je i počeo u Formuli 1, 2019. godine. Meklaren je prepoznao talenat mladog Britanca, i rešio je da ga zadrži što je duže moguće, ali i drugi timovi su zapazili Norisa. Kristian Horner, šef Red Bula, kaže da su nekoliko puta do sada razgovarali sa njim, ali bez uspeha.


"Lando je mlad i veoma talentovan vozač, i naravno da nam je "zapao za oko". Pričali smo sa njim nekoliko puta tokom proteklih godina, ali je on svaki posle tih razgovora sa nama potpisivao za Meklaren. On ima dugoročni ugovor sa svojim timom, i čini se da će ostati tamo bar još nekoliko godina", rekao je Horner.


Noris je uspeo da postane "prva violina" Meklarena u poslednjih par godina, bez obzira što mu je timski kolega bio Daniel Rikardo, iskusan vozač sa osam pobeda u karijeri. Ostaje da se vidi kako će se Noris snaći sledeće godine, kada mu umesto Rikarda timski kolega bude Oskar Piastri.

147 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page