top of page

Horner: Zadovoljni smo našim vozačima

Kristian Horner kaže da ne vidi mesto za Hamilton u Red Bulu, dodajući da je zadovoljan vozačkom postavom.

Hamiltonu ove godine ističe ugovor sa Mercedesom, i već neko vreme se govori da će novi ugovor biti potpusan uskoro, ali do toga za sada još nije došlo. Pominje se da bi sedmostruki svetski šampion na kraju ove sezone mogao napustiti Mercedes, i kako to u F1 često biva, kruže glasine koje ga "smeštaju" u Ferari ili Red Bul. Šef Red Bula Kristian Horner odbacio je mogućnost da bi Hamilton, barem u skorije vreme, mogao da pređe u austrijski tim.


"Da budemo otvoreni, to što je Luis postigao u F1 je neverovatno i jedinstveno, ali mi smo veoma srećni sa vozačima koje sada imamo, i to ne samo za ovu već i za sledeću godinu (Ferstapen ima ugovor do kraja 2028. a Perez do kraja 2024. godine). Ne vidim šta bi mogli da mu ponudimo i ne vidim mesto za njega kod nas. Siguran sam da će Hamilton i Mercedes postići dogovor, i svakako ga ne otpisujemo kao konkurenta, jer Luis je zaista poseban", rekao je Horner.


Podsećamo, pregovori između Mercedesa i Hamiltona oko novog ugovora traju već dugo, i premda obe strane tvrde da nema nikakvih problema po tom pitanju, novi ugovor još uvek nije potpisan.


Poštovani čitaoci, ako ste zadovoljni radom redakcije, podržite nas jednokratnom donacijom na Pay Palu ili mesečnim članstvom na Patreonu. Uz visoke profesionalne standarde svakodnevno donosimo vesti, analize, izveštaje sa trkačkih vikenda i intervjue sa aktuelnim vozačima Formule 1. Vaše donacije omogućavaju nam da proizvodimo nove i kvalitetne sadržaje, pomažu nam da unapredimo sajt i pružimo još bolju uslugu - naš sadržaj je besplatan i uvek će biti!
44 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page