top of page

Kraj Rikardove karijere?

Ralf Šumaher smatra da ukoliko Daniel Rikardo napusti Meklaren na kraju ove sezone, moguće je da će to biti kraj njegove F1 karijere.

Photo: McLaren Media Centre

Nakon što je Fetel objavio da se povlači na kraju sezone, sledila je Alonsova objava da prelazi u Aston Martin. To je dovelo do "loma" na tržištu vozača. Oskar Piastri, viđen kao Alonsova zamena, rekao da ne želi u Alpinu već da se nada mestu u Meklarenu. To je povuklo pitanje šta će biti sa Danielom Rikardom.


Ralf Šumaher misli da je moguće da Rikardo završi karijeru ukoliko napusti Meklaren. "Ukoliko ode iz Meklarena, teško da će dobiti šansu da se vrati u F1. Sa druge strane, ne vidim koga bi Alpina uzela umesto njega? Daniel mora da razmisli o sledećem koraku", rekao je Šumaher.


Da podsetimo, mediji su pisali da bi Rikardo mogao da raskine ugovor sa Meklarenom godinu pre isteka, ali uz kompenzaciju od 21 milion dolara. Visina kompenzacije zavisi i od toga da li će Australijanac da završi karijeru, ili će možda voziti za neki drugi tim, primera radi za Alpinu.

61 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page