top of page

Krak: Alonso je odlična investicija

Fernando Alonso u Aston Martinu će zameniti Sebastiana Fetela – Majk Krak kaže da je to za tim svojevrsna "objava ozbiljnih namera".

Photo: Formula 1

Nakon što je Fetel objavio da se po završetku sezone povlači, usledila je objava Aston Martina da će na njegovo mesto doći Fernando Alonso. Mnoge je taj potez Alonsa iznenadio, pogovoto ako se zna da napušta tim koji je trenutno četvrti u poretku konstruktora, da bi otišao u Aston Martin, koji je deveti.


Majk Krak, šef Aston Martina, kaže da je ugovor sa Alonsom jasna objava namera tima za budućnost. "Nismo u F1 da bi smo bili samo jedan od timova koji se takmiče, mi smo tu da bi smo pobeđivali. Dolazak Alonsa je potvrda da smo na dobrom putu, a on je vredna "investicija" za ostvarenje našeg projekta – da budemo pobednički tim", rekao je Krak.


On je dodao da nema spora da će Alonso biti važan šraf u pravljenju pobedničkog tima. "On ima "ubilački" instinkt. Znate da će uvek dati sve od sebe, da će do krajnjih granica gurati sebe, bolid i tim. Njegova vozačka veština je izuzetna – to je sjajna kombinacija samopouzdanja, instinkta i inteligencije. Bez dileme, njegov dolazak u tim je prava stvar", zaključio je šef Aston Martina.

39 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page