top of page

Latifi napušta Viliams na kraju godine

Viliams je zvanično saopštio da Nikolas Latifi na kraju ove sezone, po isteku ugovora, napušta tim.

Photo: WilliamsF1.com

Nikolas Latifi neće više voziti za Viliams – tim je danas zvanično saopštio da ugovor sa njim na kraju ove sezone neće biti produžen. Nikolas Latifi je za Viliams debitovao 2020. godine i do sada je vozio 55 trka za britanski tim, u kojima je osvojio ukupno sedam poena. Još nije saopšteno ko će naslediti Latifija u timu.


"Želim da se zahvalim timu na protekle tri godine. Bilo je zadovoljstvo raditi u legendarnom timu kakav je Viliams. Uvek će me posebne emocije vezati za ovaj tim, bez obzira kako će moja karijera dalje da se razvija. Ostaje mi samo da dam sve od sebe do kraja ove sezone, i da poželim sreću i uspeh timu i svim ljudima u njemu u budućnosti", rekao je Latifi posle objavljivanja informacije.


Jost Kapito, šef Viliamsa, u ime tima zahvalio se Latifiju na svemu što je prikazao u protekle tri godine. "U ime celog tima izražavam zahvalnost Nikolasu na svemu za protekle tri godine. On je sjajan timski igrač i neko sa kime je bilo zadovoljstvo raditi. Naše zajedničko putovanje došlo je do kraja, ali znam da će do kraja sezone dati sve od sebe da postigne što je moguće bolje rezultate. Želimo mu svu sreću u budućnosti, kao u profesionalnom tako i u privatnom životu", kaže se u zvaničnom saopštenju Viliamsa.

33 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page