top of page

Lekler: Boriću se do kraja

Šarl Lekler posle kvalifikacija u Abu Dabiju kaže da će se boriti dokle god postoji šansa da osvoji drugo mesto u generalnom plasmanu.

Photo: Formula 1

Šarl Lerkler i Serhio Perez pred poslednju trku sezone imaju 290 poena u generalnom plasmanu. Ko se od njih dvojice u Abu Dabiju bolje plasira, osvojiće drugo mesto iza neprikosnovenog Ferstapena. Lekler će u odlučujuću trku krenuti iza Pereza, ali kako je rekao, boriće se za dokle god bude šanse za to. Iako je pomalo razočaran ishodom kvalifikacija, Monačanin smatra da ima dobre šanse da trku završi ispred Pereza.


"Imao sam dobar krug, mislim da nije moglo bolje. Možda sam mogao bolje da sam imao zavetrinu kao Čeko, ali moram iskreno da kažem da sam ja odlučio tako, hteo sam čist krug pa šta bude. Tako je kako je, treće mesto je dobar rezultat, boriću se dokle god postoji šansa. Nadam se da ću imati priliku da se što pre nađem ispred Pereza", rekao je Lekler posle kvalifikacija u Abu Dabiju.


Dodao je da ima poverenja u bolid, kao i da je je napravljen korak napred po pitanju tempa u trci. "Napravili smo pomak na trećem treningu, ali koliki ne znamo. To ćemo videti na trci. Znam samo da će biti bliska borba sa Čekom, i ako mi se ukaže šansa, svakako ću gledati da je zgrabim", zaključio je Monačanin.

73 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page