top of page

Lekler: Ne osvrćem se na glasine

Šarl Lekler kaže da ne obraća pažnju na glasine o smeni šefa tima Binota, i da se fokusira na kraj sezone.

Photo: Formula 1

Matia Binoto je odavno na udaru medija, naročito italijanskih, i već se pominjala njegova smena sa mesta šefa tima. Poslednji put, pre nekoliko dana objavljena je informacija da će sledeće godine umesto Binota šef biti Frederik Vaser, što je Ferari odmah demantovao, odbacivši takve navode kao "potpune besmislice". Šarl Lekler je svestan "frke i strke" koja se diže oko šefa tima, ali kaže da ne obraća pažnju na to:


"U Formuli 1 stalno ima šuškanja i glasina, a naročito o Ferariju. Kako se kraj sezone bliži to se uvek pojačava. Ne obraćam pažnju na to, mi moramo da se fokusiramo na naš posao, i da gledamo da nas to ne uznemiruje suviše. Lako se zaboravlja da smo napravili veliki korak napred u poređenju sa prošlom godinom. Nadam se da ćemo dobro završiti sezonu, da ćemo biti drugi u šampionatu, a na glasine ne treba da se osvrćemo uopšte", rekao je Lekler.


Dodao je da je timu potrebna stabilnost, kako bi nastavili da napreduju i sledeće godine budu ozbiljniji pretendenti na titule. "Neophodna nam je stabilnost pre svega. U poslednjih par godina pokazali smo da napredujemo, ostao je još jedan korak koji moramo napraviti sledeće sezone. Svi naporno radimo na tome i siguran sam da ćemo uspeti", zaključio je Monačanin.

32 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page