top of page

Lekler: Očekujem dobar rezultat

Šarl Lekler smatra da u Saudijskoj Arabiji može ostvariti dobar rezultat uprkos kazni od 10 mesta unazad.

Photo: Formula 1

Lekler neće po dobrom pamtiti prvu trku sezone – pored odustajanja imao je i kvar na dve kontrolne elektronike, pa će za trku u Saudijskoj Arabiji biti primoran da uzme treću, što znači kaznu od 10 mesta unazad. Bez obzira na to, Monačanin je uveren da na stazi Džeda može do dobrog rezultata.


"Situacija u Bahreinu je bila loša, ali ja tu ništa nisam mogao. Sada moramo da se fokusiramo na sledeću trku, i da pokušamo ostvariti što bolji rezultat u Saudijskoj Arabiji. Zbog svega što se desilo u Bahreinu naša će startna pozicija u Džedi biti nešto lošija, ali mislim da uprkos tome možemo imati dobru trku i ostvariti dobar rezultat. Cilj je da se što pre vratimo na vrh", rekao je Lekler.


Dodao je da staza u Džedi više odgovara Ferariju i da je atmosfera u timu, bez obzira na probleme, veoma dobra. "Džeda bi trebalo da nam odgovara više nego Bahrein, i verujem da će u Saudijskoj Arabiji dobre strane našeg bolida doći do izražaja. Mislim da se možemo vratiti na vrh, ceo tim u to čvrsto veruje, i svi zajednički radimo na tom cilju", zaključio je Lekler.


Poštovani čitaoci, ako ste zadovoljni radom redakcije, podržite nas jednokratnom donacijom na Pay Palu ili mesečnim članstvom na Patreonu. Uz visoke profesionalne standarde svakodnevno donosimo vesti, analize, izveštaje sa trkačkih vikenda i intervjue sa aktuelnim vozačima Formule 1. Vaše donacije omogućavaju nam da proizvodimo nove i kvalitetne sadržaje, pomažu nam da unapredimo sajt i pružimo još bolju uslugu - naš sadržaj je besplatan i uvek će biti!
55 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page