top of page

Lekler: Pauza će nam dobro doći

Šarl Lekler kaže da će pauza u šampionatu dobro doći Ferariju da se bolje pripremi pred nastavak duge sezone.

Photo: Formula 1

Posle trke za Veliku nagradu Australije u Melburnu, F1 timovi su otišli na dugačku pauzu, pošto nije pronađena zamena za VN Kine, koja je otkazana još prošle godine. Nakon slobodno može da se kaže lošeg starta sezone, u Ferariju veruju da će im pauza dobro doći da se bolje pripreme za nastavak sezone – tako barem kaže Šarl Lekler:


"Mislim da će nam ova pauza dobro doći da se pregrupišemo, da vidimo šta su nam problemi i da radimo više na tome da ih rešimo, kao i da dobijemo nadogradnje, jer osnovni cilj je da budemo konkurentni kada se sezona nastavi. Ništa još nije gotovo, sezona je duga – još smo kao tim i motivisani i posvećeni našem cilju, a to je borba za trofeje", rekao je Lekler.


Dodao je da ne pravi poređenje sa prošlom sezonom, kada je Ferari na početku bio možda i bolji od Red Bula. "Ne mislim uopšte o prošloj godini, to sam ostavio iza sebe. Fokusiran sam samo na ovu godinu, na to da što pre poboljšamo i unapredimo bolid i da dođemo na nivo Red Bula. Znamo šta treba da se uradi, ostalo je samo da to i uradimo", zaključio je Lekler.


Poštovani čitaoci, ako ste zadovoljni radom redakcije, podržite nas jednokratnom donacijom na Pay Palu ili mesečnim članstvom na Patreonu. Uz visoke profesionalne standarde svakodnevno donosimo vesti, analize, izveštaje sa trkačkih vikenda i intervjue sa aktuelnim vozačima Formule 1. Vaše donacije omogućavaju nam da proizvodimo nove i kvalitetne sadržaje, pomažu nam da unapredimo sajt i pružimo još bolju uslugu - naš sadržaj je besplatan i uvek će biti!
41 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page