top of page

Lekler: Sledeći korak je titula šampiona

Šarl Lekler kaže da je, posle drugog mesta prošle sezone, sledeći korak koji želi da učini osvajanje šampionske titule.

Photo: Formula 1

Lekler je prošlu F1 sezonu sjajno započeo, ali je brzo pao iza Ferstapena u poretku i do kraja sezone je vodio veliku borbu sa Perezom za drugo mesto. Nova sezona bi Lekleru trebalo da donese novu šansu za osvajanje titule šampiona, a Monačanin je posle predstavljanja SF-23 bolida bio optimističan, rekavši da je titula šampiona sledeći korak u njegovoj karijeri.


"Veoma sam motivisan i spreman za osvajanje titule. To neće biti lako, mislim da će osim Red Bula i Mercedes biti opasan takmac, a tu su i drugi timovi. Čeka nas težak i veoma neizvestan šampionat, ali posle drugog mesta prošle godine sledeći korak je osvajanje šampionske titule. Mislim da imamo sve što je neophodno za to", rekao je Lekler.


Šampionat počinje trkačkim vikendom u Bahreinu, od 3. do 5. marta, a pre toga nas čeka prvo i jedino ovogodišnje predsezonsko testiranje bolida, takođe u Bahreinu od 23. do 25. februara.


Dragi čitaoci, ako ste zadovoljni radom redakcije podržite nas jednokratnom donacijom na Pay Palu ili mesečnim članstvom na Patreonu. Uz visoke profesionalne standarde svakodnevno donosimo vesti, analize, izveštaje sa trkačkih vikenda i intervjue sa aktuelnim vozačima Formule 1. Vaše donacije omogućavaju nam da proizvodimo nove i kvalitetne sadržaje, pomažu nam da unapredimo sajt i pružimo još bolju uslugu - naš sadržaj je besplatan i uvek će biti!91 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page