top of page

Mekis menja Tosta u Alfa Tauriju

Loran Mekis će zameniti Franca Tosta na mestu šefa Alfa Taurija, saopšteno je iz tima. Peter Bajer dolazi na mesto izvršnog direktora tima.

Franc Tost će na kraju ove sezone napustiti poziciju šefa tima Alfa Tauri, a na njegovo mesto će kasnije doći Loran Mekis, trenutno trkački direktor Ferarija. Mekis će se tako vratiti "na mesto zločina", u tim u koji je došao 2005. godine, dok se tim još zvao Toro Roso. Glasine o ovoj "smeni" odavno kruže, ali su sada dobile i zvaničnu potvrdu, jer je izneta informacija potvrđena u zvaničnom saopštenju Alfa Taurija.


Ovo nije jedina promena u Alfa Tauriju, pošto će Peter Bajer, bivši direktor za Formulu 1 u FIA, doći na mesto izvršnog direktora tima.


Poštovani čitaoci, ako ste zadovoljni radom redakcije, podržite nas jednokratnom donacijom na Pay Palu ili mesečnim članstvom na Patreonu. Uz visoke profesionalne standarde svakodnevno donosimo vesti, analize, izveštaje sa trkačkih vikenda i intervjue sa aktuelnim vozačima Formule 1. Vaše donacije omogućavaju nam da proizvodimo nove i kvalitetne sadržaje, pomažu nam da unapredimo sajt i pružimo još bolju uslugu - naš sadržaj je besplatan i uvek će biti!
31 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page