top of page

Meklaren sprema nadogradnje

Andrea Stela potvrdio je da Meklaren donosi manje nadogradnje u Saudijsku Arabiju i Australiju, dok se veliki paket sprema za Baku.

Photo: Formula 1

Meklaren nije dobro započeo sezonu – posle prve trke nalazi se na poslednjoj poziciji među konstruktorima, pošto jedan bolid nije završio trku a drugi je bio poslednji od takmičara koji su prošli kroz cilj. Sezona je tek počela, i u britanskom timu veruju da još ima šanse da se bore za bolje pozicije. Zbog toga će Meklaren, kako je rekao šef tima Andrea Stela, doneti manje nadogradnje za trke u Saudijskoj Arabiji i Australiji, dok će veliki paket nadogradnji biti spreman za Azerbejdžan.


"Biće manjih nadogradnji naših bolida i u Saudijskoj Arabiji i u Australiji. Neće to biti ništa veliko niti primetno golim okom, ali bi u svakom slučaju trebalo da poboljša performanse bolida. Veliki paket nadogradnji će biti spreman za Azerbejdžan, i sve zajedno to bi trebalo da nam omogući da se borimo za četvrto mesto u šampionatu", rekao je Stela.


Šta će novo Meklaren predstaviti na sledećim trkama ostaje da se vidi, ali je utisak da britanski tim ima mnogo posla pred sobom, i da će dohvatanje četvrtog mesta među konstruktorima, barem prema do sada prikazanom, biti teško ostvariv cilj.


Poštovani čitaoci, ako ste zadovoljni radom redakcije, podržite nas jednokratnom donacijom na Pay Palu ili mesečnim članstvom na Patreonu. Uz visoke profesionalne standarde svakodnevno donosimo vesti, analize, izveštaje sa trkačkih vikenda i intervjue sa aktuelnim vozačima Formule 1. Vaše donacije omogućavaju nam da proizvodimo nove i kvalitetne sadržaje, pomažu nam da unapredimo sajt i pružimo još bolju uslugu - naš sadržaj je besplatan i uvek će biti!
54 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page