top of page

Noris: Ferstapen je impresivan

Lando Noris smatra Ferstapena jednim od najtalentovanijih vozača Formule 1 ikada, i kaže da su njegovi rezultati impresivni.

Photo: Dan Mullan / Getty Images / Red Bull Content Pool

Ferstapen je do sada pobedio na 11 od 16 trka u sezoni. Ima 116 poena prednosti nad najbližim pratiocem Leklerom, i mora se reći da su njegovi rezultati za sada impresivni. Tako misle i mnogi vozači na gridu, a jedan od njih je i Lando Noris.


"Stvarno je impresivan. Velika je sličnost sa Hamiltonom iz prošlih sezona – kada imate bolid sposoban za pobede, Maks je taj koji prilike pretvara u trijumfe. I nije tako samo na trkama, i na slobodnim treninzima gotovo uvek je na limitu. Nije se jednom desilo da njegov najbolji krug iz FP1 bude bolji od kruga iz kvalifikacija. Jedan je od najtalentovanijih i najbržih vozača u Formuli 1 ikada, i siguran sam da će u budućnosti osvojiti još titula", rekao je Noris o Ferstapenu.


Noris se nada da bi u bliskoj budućnosti mogao da bude konkurent za titulu šampiona. "Nikada ne znate kada će da dođe vaša šansa, za godinu ili za deset godina. To zna da bude frustrirajuće, jer ponekad osećate da zaslužujete više, ali bez obzira na to koliko naporno radite, uvek ima neko ko iz vaše perspektive pobeđuje kao od šale. Morate da verujete da ćete kroz par trka ili par godina i vi doći na red", rekao je mladi Britanac.

15 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page