top of page

Noris: Konačno dobar vikend

Lando Noris je zadovoljan rezultatom u Australiji, i kaže da se naporan rad tima konačno isplatio.

Photo: Formula 1

Posle dve trke u kojima ga "nije bilo nigde" Lando Noris je konačno došao do prvih poena ove sezone. Mladi Britanac je trku završio na šestom mestu, što je uz osmu poziciju timskog kolege Piastrija donelo 14 poena timu koji je sa začelja došao do pete pozicije u konstruktorskom prvenstvu. Kako je rekao posle trke u Melburnu, naporan rad celog tima se isplatio:


"Konačno dobar vikend, naš najbolji do sada. Naporan rad tima se isplatio, bolid je bio dobar i mogao sam da se trkam. Nastojali smo da se klonimo nevolja na stazi, što je bio najveći problem, i na sreću uspeli smo u tome. Moje šesto mesto i Oskarovo osmo su nam doneli dosta poena, i sad već stvari izgledaju mnogo bolje", rekao je Noris.


Dodao je da se nada da će unapređenja koja bi trebalo da budu spremna za trku u Azerbedžanu doneti još performansi. "Kasnimo za drugim timovima, to je jasno, ali imali smo i dosta nesreće na prethodnim trkama. Spremamo unapređenja za Baku, ali ne očekujem ogroman korak napred, pogotovo ne na takvom tipu staze. Važno je da idemo napred, da se popravljamo, a da li će napredak biti dovoljan za ozbiljnije rezultate, videćemo", zaključio je Noris.


Poštovani čitaoci, ako ste zadovoljni radom redakcije, podržite nas jednokratnom donacijom na Pay Palu ili mesečnim članstvom na Patreonu. Uz visoke profesionalne standarde svakodnevno donosimo vesti, analize, izveštaje sa trkačkih vikenda i intervjue sa aktuelnim vozačima Formule 1. Vaše donacije omogućavaju nam da proizvodimo nove i kvalitetne sadržaje, pomažu nam da unapredimo sajt i pružimo još bolju uslugu - naš sadržaj je besplatan i uvek će biti!
23 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page