top of page

Noris: U Imoli je bilo najbolje

Lando Noris je imao sasvim dobar prvi deo sezone, osvojio je bodove u 10 od 13 trka. Kako sam kaže, "vrhunac" je bio podijum u Imoli.

Photo: Steven Tee / Motorsport Images / McLaren Media Centre

Lando Noris je sedmi u plasmanu vozača, sa 76 poena na kontu. Početak sezone nije bio najbolji za Meklaren, na prvoj trci sezone u Bahreinu su ostali bez bodova, ali je tim polako napredovao. Noris kaže da je zadovoljan kako je prošao prvi deo sezone.


"Srećan sam zbog postignutog do sada. Bilo je loših trka, kao na primer Bahrein, ali bilo je i sjajnih, a to je Imola. Ni sam ne znam kako sam došao do podijuma, jer bolid u tom trenutku nije bio dovoljno dobar. Sećanje na tu trku mi uvek izmami osmeh na licu", rekao je Noris.


Svestan je da pred timom ima još posla. "Još uvek mnogo zaostajemo za timovima ispred nas, i čeka nas puno posla. Biće tesna bitka za četvrto mesto u plasmanu konstruktora, i moramo da damo sve od sebe da tu bitku dobijemo. Trudim se da pauzu iskoristim za odmor, da obnovim snagu, da bih bio spreman kada se sezona nastavi", zaključio je Noris.

21 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page