top of page

Perez: Dao sam sve od sebe

Serhio Perez zadovoljan je trkom u Abu Dabiju, i još više sezonom u kojoj je dva puta bio pobednik.

Photo: Mark Thompson / Getty Images / Red Bull Content Pool

Perezu je u Abu Dabiju za malo izmaklo drugo mesto u generalnom plasmanu, pošto je Lekler strategijom uspeo da ga prestigne i kroz cilj prođe drugi. Perez je posle trke rekao da je dao sve od sebe, i da je uprkos trećem mestu veoma zadovoljan trkom a još i više sezonom koja je iza njega.


"Zadovoljan sam bez obzira na sve, jer dao sam sve od sebe u pokušaju da stignem i prestignem Šarla. Mogli smo i drugačije da reagujemo, pogotovo u drugom stintu kad sam se našao iza Maksa, ali sad nema nazad. Borio sam se do kraja, nedostajao mi je još samo jedan krug. Sve u svemu zadovoljan sam, naročito kada se pogleda cela sezona, pobedio sam u Monaku i Singapuru, a bilo je još sjajnih trka", rekao je Perez.


Dodao je da se odmah okreće pripremama za sledeću sezonu. "Bila je ovo za mene odlična godina, ali želim da sledeća bude još bolja. Malo sam se mučio sa gumama u trkama tokom cele godine, to je nešto u čemu moram da se popravim. Ako to uspem, mislim da će i rezultati biti mnogo bolji", zaključio je Meksikanac.

30 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page