top of page

Perez: Nesporazuma više nema

Serhio Perez kaže da su nesuglasice između njega i Ferstapena razrešene.

Photo: Mark Thompson / Getty Images / Red Bull Content Pool

Na kraju trke u Brazilu došlo je do nesuglasica u timu Red Bula – Ferstapen je odbio da propusti Pereza na šesto mesto, i tako mu pomogne u borbi za drugu poziciju u šampionatu. Meksikanac taj potez timskog kolege nije dobro primio, pale su i "teške reči". Stvar je najpre ublažio šef tima Kristian Horner, a sada je i Perez malo "spustio loptu".


"Situacija je razrešena, nema nesporazuma. Rešili smo sve unutar tima i život ide dalje. Naravno da sam razočaran, ali obojica smo odrasle osobe i moramo nastaviti da radimo kao tim, jer inače ne bi imalo smisla. U Abu Dabiju će biti drugačije, i ne samo tamo, već i u budućnosti. Interes tima mora da bude ispred ličnog interesa", rekao je Perez.


Dodao je da je trka u Brazilu za njega bila dobra sve do trenutka kada je na stazu izašao SC, jer je bio na pogrešnim gumama: "Bilo je dobro na početku, imali smo dobar prvi stint. Drugi je takođe sasvim dobro išao, ali je poslednji stint bio loš. Vozilo bezbednosti mi je uništilo trku. Srednje tvrde gume nisu bile dobre kod restarta, uopšte nisam imao prijanjanja", rekao je Meksikanac.

334 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page