top of page

Perez: Samouveren sam pred Džedu

Serhio Perez misli da će mu samouverenost koju ima pomoći da u Saudijskoj Arabiji ostvari dobar rezultat.

Photo: Formula 1

Perez je prošle godine u Saudijskoj Arabiji osvojio pol poziciju, i nada se da će mu to iskustvo pomoći da ove sezone u Džedi ostvari rezultat možda i bolji od Ferstapena. Rekao je da se oseća samouvereno i optimistično, i da nije nemoguće da u Saudijskoj Arabiji nadmaši timskog kolegu.


"Dopada mi se staza u Džedi, a prošlogodišni rezultat mi daje samopouzdanost. Ipak, svaka je trka izazov za sebe, ove godine imamo nešto drugačiji bolid, drugačije gume, čak je i staza ove godine nešto drugačija. Biće zanimljivo, naročito na kvalifikacijama. Dobra pozicija na startu je veoma važna, i učiniću sve da se što bolje plasiram", rekao je Perez.


Dodao je da misli da ima šansu da u Džedi bude bolji od Ferstapena. "To jeste cilj, da budem na pol poziciji i da pobedim u trci. U Bahreinu je Maks bio malo bolji od mene na kvalifikacijama, mislim da u Džedi imam šansu da kvalifikacije odu u moju korist", zaključio je Perez.


Poštovani čitaoci, ako ste zadovoljni radom redakcije, podržite nas jednokratnom donacijom na Pay Palu ili mesečnim članstvom na Patreonu. Uz visoke profesionalne standarde svakodnevno donosimo vesti, analize, izveštaje sa trkačkih vikenda i intervjue sa aktuelnim vozačima Formule 1. Vaše donacije omogućavaju nam da proizvodimo nove i kvalitetne sadržaje, pomažu nam da unapredimo sajt i pružimo još bolju uslugu - naš sadržaj je besplatan i uvek će biti!
16 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page