top of page

Piastri: Bilo je sjajno

Oskar Piastri kaže da je sjajan osećaj biti u Meklarenovom bolidu kao redovan član tima.

Photo: Formula 1

Oskar Piastri je posle svih peripetija vezanih za njega, na relaciji Meklaren – Alpina, dočekao da sedne u Meklarenov bolid kao redovan član tima. Na postsezonskom testu u Abu Dabiju odvezao je 123 kruga, i nakon toga je podelio svoje utiske sa novinarima:


"Bilo je sjajno. Drugačiji je osećaj u poređenju sa prošlom godinom kada sam bio na testu kao mladi vozač, sada sam redovan član tima, i to više nije samo zabava kao prošle godine, sada je to posao. Super sam se osećao u bolidu, bilo je lepo upoznati sve ljude u timu. Nismo uopšte razmišljali o vremenima, važno je bilo da upoznam mehaničare, inženjere, da se upoznam sa svime", rekao je Piastri posle testa.


Dodao je da mu je drago što su Meklaren i Alpina postigli dogovorili i omogućili mu da počne sa radom u Meklarenu već ove godine. "Drago mi je što su timovi uspeli da se dogovore i što sam odmah mogao da vozim Meklaren, jer vreme provedeno na stazi u bolidu je dragoceno, to ništa ne može da nadomesti. Sledeće nedelje idem u fabriku da se upoznam sa ljudima tamo, onda sledi rad u simulatoru, i još mnogo malih stvari koje moram da uradim. Unapred se radujem svemu tome", zaključio je Piastri.

27 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page