top of page

Rasel: Osećaj je fantastičan

Updated: Nov 19, 2022

Džordž Rasel u Brazilu je postigao prvu pobedu u F1 karijeri. Kako je rekao, osećaj posle pobede je fantastičan.

Photo: Formula 1

Još jedan vozač se upisao na listu pobednika u Formuli 1 – Džordž Rasel. Mladi Britanac time je upotpunio pobedu u sprintu, i pokazao da ga sa pravom smatraju jednim od najtalentovanijih mladih vozača. Posle trke rekao je kako je osećaj nakon pobede fantastičan:


"Ostao sam bez reči, ovo je veoma emotivan trenutak za mene. Osećaj posle pobede je fantastičan. Želim da se zahvalim timu što je omogućio da ovo ostvarim. I ova trka i cela godina za nas su neverovatani. Trka je bila teška, ali osećao sam da kontrolišem stvari. Luis je bio veoma brz, i kada sam pri kraju trke video SC da izlazi na stazu znao sam da će biti veoma teško odbraniti se od njega. Pritiskao me je jako, ali uspeo sam da se oduprem i da ostvarim prvu pobedu u F1 karijeri", rekao je Rasel posle trke u Brazilu.


Dodao je da ne bi bio tu gde jeste da od početka trkačke karijere nije imao podršku porodice i kasnije ljudi iz Mercedesa: "Veoma sam zahvalan mojim roditeljima koji su bili uz mene i davali mi podršku još od dana u kartingu. Ne smem da zaboravim mog trenera, menadžera i moju devojku. Tim Mercedesa uradio je mnogo za mene, još od trenutka kada sam postao deo njihovog programa, i ja im se svima zahvaljujem", zaključio je Rasel.

307 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page