top of page

Rasel: Zadovoljan i nezadovoljan

Rasel je u Monci završio na podijumu, četvrti put u poslednjih pet trka. Kaže da je zadovoljan rezultatom a nezadovoljan performansama.

Photo: Formula 1

Džordž Rasel u Monci je nastavio seriju dobrih rezultata za Mercedes osvajanjem trećeg mesta. Iako je zadovoljan krajnjim rezultatom trke, mladi Britanac po sopstvenim rečima nije zadovoljan performansama koje je Mercedesov bolid imao u Italiji.

"Zadovoljan sam rezultatom, biti treći u Monci nije mala stvar. Sa druge strane, nisam zadovoljan performansama. Ceo vikend je bio čudan – dobro smo počeli na prvom treningu, osećaj u bolidu je bio sjajan, tempo je bio odličan, i onda je sve to odjednom nestalo. Trka je bila čudna jer nisam imao tempo, i ne mogu da kažem da sam uživao", rekao je Rasel.


Dodao je da ih Ferari iznenadio tempom. "Monca nije bila jedna od naših boljih trka u sezoni, ali nas je tempo Ferarija iznenadio. Znali smo da će Red Bul da bude na nivou na kome su bili u Belgiji, ali nas je iznenadilo što je Ferari bio izuzetno brz. Nismo imali šanse da se borimo sa njima, jednostavno su bili prebrzi", zaključio je Rasel.

22 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page