top of page

Red Bul u novim "bojama" za Majami

Red Bul je predstavio posebne "boje" za trku u Majamiju - dizajn je odabran na konkursu, a pobednica je Martina Andriano iz Argentine.

Red Bul će se ovog vikenda na Velikoj nagradi Majmija pojaviti u nešto izmenjenim "bojama". Austrijski tim je još na predstavljanju bolida RB19 najavio da će za svaku od tri trke na tlu SAD (Majami, Ostin i Las Vegas) imati drugačiju kolornu šemu, koja će biti izabrana putem konkursa.


Za trku u Majamiju, prvu od tri na američkom tlu, stiglo je više hiljada radova. Pobednički dizajn je delo Martine Andriano, studentkinje grafičkog dizajna iz Argentine. Ona će bit specijalni gost Red Bula u Majamiju, i uživo će pratiti svoju "kreaciju" na stazi.


Poštovani čitaoci, ako ste zadovoljni radom redakcije, podržite nas jednokratnom donacijom na Pay Palu ili mesečnim članstvom na Patreonu. Uz visoke profesionalne standarde svakodnevno donosimo vesti, analize, izveštaje sa trkačkih vikenda i intervjue sa aktuelnim vozačima Formule 1. Vaše donacije omogućavaju nam da proizvodimo nove i kvalitetne sadržaje, pomažu nam da unapredimo sajt i pružimo još bolju uslugu - naš sadržaj je besplatan i uvek će biti!
35 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page