top of page

Sainc: Imam poverenja u Vasera

Karlos Sainc smatra da će se Frederik Vaser dobro snaći kao šef Ferari F1 tima.

Photo: Formula 1

Ferari je dobio novog šefa tima, a to je Frederik Vaser. Sa njegovim izborom krenule su priče da će Šarl Lekler iduće godine imati povlašćen položaj u timu u poređenju sa Saincom, zbog veza koje Lekler i Vaser imaju od ranije. Karlos Sainc ne misli tako, i kaže da ima puno poverenje da će novi šef tima biti pravedan i fer, kao i da će dobro obavljati svoj posao.


"Poznajem Vasera od ranije, on je hteo 2016. godine da me dovede u Reno. Uvek je dobro govorio o meni i ja imam poverenje u njega. Mislim da će biti fer i pravedan i da će dobro raditi svoj posao. Najpre treba da mu damo vremena da se upozna sa timom i ljudima – ne zaboravite da za Ferari radi 1.300 ljudi. Čeka ga veliki posao ali sam siguran da će se snaći sasvim dobro", rekao je Sainc.


Nagađanja da će Lekler imati povlašćen položaj kod Vasera potiču iz činjenice da je Lekler 2018. godine sarađivao sa Vaserom dok je vozio za Zauber, odakle je godinu dana kasnije prešao u Ferari. Frederika Vasera prati reputacija da se kod njega zna ko je prvi vozač tima, ali da li će tako biti i u Ferariju i da li će to biti Lekler ili možda baš Sainc, ostaje da se vidi.

44 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page