top of page

Sainc: Red Bul zasluženo dominira

Karlos Sainc smatra da je dominacija koju Red Bul pokazuje u poslednje dve godine sasvim zaslužena.

Photo: Formula 1

Nova sezona Formule 1 počela je izrazitom dominacijom Red Bula, uz veliki proboj Aston Martina, koji je trenutno drugi najbrži tim. Karlos Sainc misli da je dominacija Red Bula u poslednje dve godine potpuno zaslužena, i da ni jedan od timova nema pravo da se zbog toga žali, već da moraju više da rade kako bi dostigli austrijski tim.


"Niko nema pravo da se žali i kuka zbog toga što Red Bul dominira. Odradili su dobar posao, bolje od svih ostalih, i njihova je dominacija zaslužena. Da smo na njihovom mestu mi, i da smo ubedljivo najbrži, svakako ne bih bio srećan da nam se zbog toga stalo prigovara i žali na to", rekao je Sainc.

Dodao je da je prognoza Ferstapena da će se za titulu boriti on i Perez lako moguća. "Svi znamo da je fokus F1 na bolidima, više nego na vozačima. Red Bul ima sjajan bolid i odlične vozače, tako da je lako moguće da će se borba za titulu voditi između njih dvojice, barem tako sada stoje stvari. U ostalom, Maksov rezultat u Saudijskoj Arabiji govori koliko su bolji od ostalih, a pobedili su i na 12 od poslednjih 13 trka", zaključio je Španac.


Poštovani čitaoci, ako ste zadovoljni radom redakcije, podržite nas jednokratnom donacijom na Pay Palu ili mesečnim članstvom na Patreonu. Uz visoke profesionalne standarde svakodnevno donosimo vesti, analize, izveštaje sa trkačkih vikenda i intervjue sa aktuelnim vozačima Formule 1. Vaše donacije omogućavaju nam da proizvodimo nove i kvalitetne sadržaje, pomažu nam da unapredimo sajt i pružimo još bolju uslugu - naš sadržaj je besplatan i uvek će biti!
64 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page