top of page

Sainc: Uživaću na Monci

Karlos Sainc je Holandiju ostavio iza sebe. Rešen je da na legendarnoj Monci, pred "tifozima", uživa u vožnji i trkanju.

Photo: Formula 1

San svakog vozača Ferarija je da se trka na Monci, pred hiljadama domačih navijača. Sainc će ove godine drugi put nastupiti za Ferari pred "tifozima" i kako je sam rekao cilj mu je da uživa u trkanju. Bez obzira na tempo Red Bula u Belgiji, na sličnoj stazi, Sainc misli da je Monca ipak nešto drugo.


"Monca je nešto posebno i mislim da ćemo imati sjajan vikend. Trkanje pred vatrenim navijača Ferarija je najbolji mogući scenario za svakoga ko je ikada vozio Ferari. Znam da nas očekuje podrška velikog broja ljudi kojima je Ferari u srcu, i trudiću se da opravdam njihovu veru u nas", rekao je Sainc.


Dodao je da neće biti lako izboriti se sa Red Bulom. "Monca je slična Spa, a oni su tamo bili neverovatni. Trebalo bi da im Monca odgovara više nego nama, ali to ne znači da ćemo se predati bez borbe. Ne morate uvek da budete najbrži kako bi pobedili, siguran sam da ćemo uraditi sve što je u našoj moći kako bi stigli do trijumfa", zaključio je Sainc.

37 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page