top of page

Sardžent: Zadovoljan sam prvom trkom

Logan Sardžent u Viliamsu je na prvoj trci sezone bio najbolji od trojice novajlija – stigao je do 12. pozicije.

Photo: Formula 1

Logan Sardžent, novajlija u Viliamsu, imao je veoma dobar "prvenac" u Formuli 1 – na kvalifikacijama mu je malo nedostajalo da uđe u Q2 (imao je identično vreme kao Noris, ali ga je kasnije postavio) a trku je završio na 12. mestu. Odlično je startovao je sa 16. pozicije i nadoknadio nekoliko mesta, te do kraja trke nije pravio greške. Kako je rekao posle trke, veoma je zadovoljan nastupom na prvoj trci u F1 karijeri.


"Imajući u vidu da je u pitanju moja prva F1 trka, veoma sam zadovoljan ostvarenim i prikazanim. Imao sam dobar, čist start, dobar prvi krug, i posle toga sam samo dao sve od sebe. Promene pneumatika su prošle bez problema, i zadovoljan sam "prvim danom u kancelariji". Postigli smo više nego što, barem za sada, objektivno možemo, Aleks je osvojio i poen, i moramo biti zadovoljni. Veoma se radujem sledećoj trci u Saudijskoj Arabiji", rekao je mladi Amerikanac.


Poštovani čitaoci, ako ste zadovoljni radom redakcije, podržite nas jednokratnom donacijom na Pay Palu ili mesečnim članstvom na Patreonu. Uz visoke profesionalne standarde svakodnevno donosimo vesti, analize, izveštaje sa trkačkih vikenda i intervjue sa aktuelnim vozačima Formule 1. Vaše donacije omogućavaju nam da proizvodimo nove i kvalitetne sadržaje, pomažu nam da unapredimo sajt i pružimo još bolju uslugu - naš sadržaj je besplatan i uvek će biti!

34 views1 comment

Recent Posts

See All
bottom of page