top of page

Šef aerodinamike napustio Ferari

David Sančez, šef aerodinamičkog odeljenja u Ferariju, napustio je italijanski tim.

David Sančez, šef aerodinamike u Ferariju napustio je italijanski tim. Mediji u Italiji prenose da je Sančez dobio ponudu od jednog britanskog tima, i da napušta Ferari odmah. Sančez je u Ferariju od 2012. godine i zaslužan je za aerodinamički koncept prošlogodišnjeg SF-75 i ovogodišnjeg SF-23 bolida. David Sančez nije potvrdio niti je negirao da prelazi u drugi tim, i trenutno je na odmoru tokom kojeg nema pravo da radi za drugi tim.


Pre dolaska u Ferari, Sančez je pet godina proveo u Meklarenu, i mediji sa britanskog ostrva spekulišu da će se posle "odmora" vratiti upravo u svoj stari tim, Meklaren.


Poštovani čitaoci, ako ste zadovoljni radom redakcije, podržite nas jednokratnom donacijom na Pay Palu ili mesečnim članstvom na Patreonu. Uz visoke profesionalne standarde svakodnevno donosimo vesti, analize, izveštaje sa trkačkih vikenda i intervjue sa aktuelnim vozačima Formule 1. Vaše donacije omogućavaju nam da proizvodimo nove i kvalitetne sadržaje, pomažu nam da unapredimo sajt i pružimo još bolju uslugu - naš sadržaj je besplatan i uvek će biti!
83 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page