top of page

Skaj TV ide na "poklonjenje" Red Bulu

Izgleda da će doći do "pomirenja" između Red Bula i Skaj televizije - delegacija TV stanice ide u posetu timu kako bi izgladili razmirice.

Kako prenose strani mediji, Bili Mekginti, šef Skaj sports F1, sprema se da ovih dana poseti centralu Red Bula u pokušaju da izgladi zategnute odnose između dve strane. Situacija je eskalirala na Velikoj nagradi Meksika, kada su novinari Skaj televizije bili suočeni sa bojkotom najpre Maksa Ferstapena a onda i celog tima Red Bul. Bojkot su izazvale izjave novinara Skaj TV Teda Kravica, koje su u Red Bulu protumačene kao "senzacionalističke i neizbalanisrane".

Kako se pokazalo, Red Bul se čvrsto držao bojkota, i posle Meksika trebalo je da tako nastave i u Brazilu. Da bi se to izbeglo, delegacija Skaj sport F1 koju predvodi šef Bili Mekginti rešila je da dođe "na noge" Red Bulu u želji da okonča bojkot. Britanski Dejli mejl prenosi da Mekginti dolazi sa zvaničnim izvinjenjem Ferstapenu i Red Bulu, dok pojedini britanski mediji kažu da među "zaraćenim" stranama postoji spremnost da se saradnja nastavi a "nemili" događaji ostave iza sebe.

45 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page