top of page

Štajner: Sve zavisi od Rikarda

Ginter Štajner, šef Hasa, kaže da su i dalje zainteresovani za Rikarda, ali da on prvi mora da napravi korak.

Photo: Steven Tee / McLaren Media Centre

Daniel Rikardo na kraju sezone napušta Meklaren, i do sada nije pronašao tim gde bi mogao da nastavi karijeru. Australijanac je već rekao da nije zainteresovan za mesto u Hasu, ali šef tima Ginter Štajner kaže da Has jeste zainteresovan za Rikarda. Dodao je da sve zavisi od Rikarda i da ga neće moliti da potpiše za njih.


"Ako bude zainteresovan uvek može da me pozove, ja neću trčati za njim i vući ga za rukav. Želim da sam odluči šta hoće a ne da bude nagovoren. On je dobar vozač i ne znam kako se našao u situaciji u kojoj je sad, ali mislim da mora da rasčisti sa sobom šta hoće. On bi za nas bio veliko pojačanje. U ostalom, pobeđivao je a sad nema posao. Veoma ga cenim kao vozača i za mene je enigma zašto su mu rezultati sada takvi kakvi su", rekao je Štajner.


Štajnerova izjava stigla je samo dan nakon što je Mika Šumahera žestoko kritikovao Džin Has, vlasnik tima. Štajner je tim povodom rekao da Šumaheru vrata tima još nisu zatvorena do kraja, ali da mora značajno da popravi rezultate.

45 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page