top of page

Strol propušta predsezonski test

Lens Strol će propustiti predsezonsko testiranje u Bahreinu zbog povrede koju je zadobio na biciklu, prilikom treninga u Španiji.

Photo: Formula 1

Lens Strol neće voziti za Aston Martin na prvom i jedinom predsezonskom testiranju u Bahreinu, koje počinje u četvrtak ove nedelje. Kako je saopšteno iz Aston Martina, Strol je za vreme treninga u Španiji, dok je vozio bicikl, imao blaži incident i tom je prilikom lakše povređen.


Iz Aston Martina nisu saopštili više detalja ni o incidentu niti o težini povrede koju je zadobio Strol. Takođe nije ni rečeno da li će neko od rezervnih vozača Aston Martina (Vandorn i Drugovič) "uskočiti" na mesto Strola kako bi planirani testovi bili izvedeni, ili će ceo testni program provesti Fernando Alonso.


Dragi čitaoci, ako ste zadovoljni radom redakcije podržite nas jednokratnom donacijom na Pay Palu ili mesečnim članstvom na Patreonu. Uz visoke profesionalne standarde svakodnevno donosimo vesti, analize, izveštaje sa trkačkih vikenda i intervjue sa aktuelnim vozačima Formule 1. Vaše donacije omogućavaju nam da proizvodimo nove i kvalitetne sadržaje, pomažu nam da unapredimo sajt i pružimo još bolju uslugu - naš sadržaj je besplatan i uvek će biti!


46 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page