top of page

Tod: Lekleru "nešto" nedostaje

Žan Tod, nekadašnji šef Ferarija, smatra da je Lekler šampionskog kova, ali da mu trenutno "nešto" nedostaje da bude šampion.

Photo: Formula 1

Žan Tod bio je šef Ferarija u doba slave početkom 2000-ih godina, i svakako je čovek koji ima šta da kaže o italijanskom timu. Po njegovom mišljenju, Lekler ima potencijal da postane šampion, ali mu trenutno nedostaje "nešto" da bi to i učinio.


"Šarl je šampionskog kova, u to nema sumnje. Na žalost, trenutno mu nedostaje "nešto", neka sitnica koja ga sprečava u tome da svoj potencijal do kraja ostvari. Da li je to bolji bolid ili je nešto drugo u pitanju, ne znam. Iskreno se nadam da će to, šta god da je u pitanju, pronaći što pre", rekao je Tod.


On se osvrnuo i na stanje u Ferariju. "U jednom trenutku imali su najbolji bolid u šampionatu. Propustili su prilike, strateški pre svega, a imali su problema i sa pouzdanošću. Sve to ih je koštalo, i moraju da se postaraju da se takve stvari više ne dešavaju. Ništa ne sme da se prepusti slučaju, i ništa ne sme da se uzima zdravo za gotovo – kada to ostvarite, imate sve sastojke neophodne da bi bili šampioni", zaključio je Tod.

31 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page