top of page

Važno obaveštenje!

U želji da vam se zahvalimo, redakcija F1 Manijak pravi velike izmene i postavlja visoke ciljeve. Pročitajte celu vest.


Dragi gledaoci, hvala vam još jednom na nesebičnoj podršci. Za godinu dana skupili smo preko 5 hiljada pratilaca na youtubu, napravili sajt za dnevno izveštavanje o F1 i organizujemo put na trku (Hungaroring).

U želji da vam se zahvalimo, redakcija F1 Manijak pravi velike izmene i postavlja visoke ciljeve. Ove promene značajno će uticati na kvalitet sadržaja i nivo izveštavanja o Formuli 1, odnose se na gledaoce, pokrovitelje, youtube kanal i sajt f1manijak.com.


Pre svega bitno je da naglasimo da imamo 3 nivoa podrške na Patreonu, pa hajde da pogledamo koje pogodnosti dobijate:


1. Rookie - Vaša pitanja sa Patreona imaju prednost na lajvu. - Ime i prezime svakog pokrovitelja nalazi se na sajtu F1 Manijak.


2. Pol pozicija - Vaša pitanja sa Patreona imaju prednost na lajvu. - Ime i prezime svakog pokrovitelja nalazi se na sajtu F1 Manijak. - Raniji pristup epizodama Priča iz radionice.


3. Šampion - Vaša pitanja sa Patreona imaju prednost na lajvu. - Ime i prezime svakog pokrovitelja nalazi se na sajtu F1 Manijak. - Raniji pristup epizodama Priča iz radionice. - Poklon majica, šolja ili kačket F1 Manijak.

Link za Patreon: https://patreon.com/F1manijak?utm_med


Takođe, redakcija je sebi i zajednici postavila visoke ciljeve koji će značajno poboljšati kvalitet sadržaja i nivo izveštavanja o Formuli 1.


Imamo 3 cilja:


1. Kada dostignemo 25 pokrovitelja na Patreonu, jednom mesečno nasumično ćemo izabrati 5 pokrovitelja koji će na poklon dobiti majicu po izboru, kačket ili šolju F1 Manijak (pokrovitelji biraju šta žele). Cilj je da svaki pokrovitelj F1 Manijak platforme dobije nešto za uzvrat.


2. Kada dostignemo 100 pokrovitelja na Patreonu zaposlićemo urednika-montažera koji će omogućiti da imamo 2 kvalitetna videa svake nedelje. Ponedeljkom u 18h live analiza trke, a sredom u 18h epizoda Priča iz radionice.

Vreme je najvažniji resurs koji posedujemo. Pomoć urednika-montažera omogućava da se fokusiram na snimanje i kreiranje sadržaja umesto da trošim sate na montiranje videa i društvene mreže. Ovo bi značilo da imam više vremena za pravljenje novih epizoda i za pripremu analize trke. Takođe, to bi značilo da epizode uvek izlaze po zakazanom rasporedu, za razliku od trenutnog kliznog rasporeda koji zavisi od privatnih i poslovnih obaveza. Ovo je prilika da svaki član zajednice učestvuje u podizanju kvaliteta sadržaja o Formuli 1 i naravno povećanju broja videa nedeljno.


3. Kada dostignemo 150 pokrovitelja na Patreonu zaposlićemo urednika-novinara za sajt www.f1manijak.com koji će omogućiti da imamo redovne vesti svakog dana. Zadatak urednika-novinara biće da se brine o kvalitetu, verodostojnosti i pravovremenom objavljivanju vesti na sajtu. Cilj je da sajt F1 Manijak bude zbirno mesto za sve ljubitelje Formule 1 i najposećeniji sajt sa najkvalitetnijim sadržajem kada su u pitanju novosti iz najbržeg cirkusa na svetu.

Vreme je najvažniji resurs koji posedujemo. Pomoć urednika-novinara omogućava da se fokusiram na poboljšanje sajta, akreditaciju i organizaciju umesto da trošim sate na obradu vesti i održavanje izgleda sajta. Ovo je prilika da svaki član zajednice učestvuje u podizanju kvaliteta sadržaja i informisanja o Formuli 1.

Hvala vam na pažnji i na nesebičnoj podršci. Svaki lajk i subscribe, deljenje na društvenim mrežama, donacija na Patreonu ili Pay Palu nam mnogo znače. Uz vašu pomoć, malim ali važnim koracima gradimo platformu koja je od velike važnosti za svakog ljubitelja Formule 1.


Za sve predloge, sugestije ili pomoć možete nas kontaktirati na: f1manijak.majice@gmail.com.

387 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page