top of page

Vaser: Fokusirani smo na sebe

Frederik Vaser, šef Ferarija, kaže da je njegov tim fokusiran samo na sebe i da bi bila greška fokus prebaciti na protivnike.

Photo: Formula 1

Formula 1 u vikendu koji dolazi ide u Azerbejdžan, i tamo će veoma važan biti tempo za kvalifikacije. Ferari je imao drugi najbrži bolid po tom pitanju u Bahreinu i Džedi, ali u Melburnu su ispred njih bili Mercedes i Aston Martin. Frederik Vaser, šef tima, kaže da je Ferari fokusiran samo na sebe i da ne gledaju šta radi konkurencija.


"Fokusirani smo samo na svoje performanse, mislim da bi napravili grešku ako bi fokus prebacili na Red Bul, Mercedes ili Aston Martin. Moramo izvući najbolje iz sebe, ne gledati šta rade rivali. Problem u Australiji nije bio do potencijala bolida, već više do toga da kao tim nismo izvukli najbolje od sebe", rekao je Vaser.


Dodao je da će trka u Azerbejdžanu biti veoma važna. "Baku će biti veoma važan, jer imaćemo dve trke tamo, dvoje kvalifikacija i moraćemo timski da uradimo odličan posao. Imamo spremne nadogradnje, i verujem da će nas to "pogurati" u dobrom smeru. Melburn je bio dobar po pitanju napretka, i sada moramo to da potvrdimo u Azerbejdžanu", zaključio je šef Ferarija.


Poštovani čitaoci, ako ste zadovoljni radom redakcije, podržite nas jednokratnom donacijom na Pay Palu ili mesečnim članstvom na Patreonu. Uz visoke profesionalne standarde svakodnevno donosimo vesti, analize, izveštaje sa trkačkih vikenda i intervjue sa aktuelnim vozačima Formule 1. Vaše donacije omogućavaju nam da proizvodimo nove i kvalitetne sadržaje, pomažu nam da unapredimo sajt i pružimo još bolju uslugu - naš sadržaj je besplatan i uvek će biti!
33 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page