top of page

Volf: Biće teško u Brazilu

Toto Volf kaže da staza u Brazilu ne odgovara Mercedesu, očekuje težak vikend ali najavljuje da neće odustati od borbe.

Photo: Formula 1

Mercedes se nalazi na 40 poena zaostatka za Ferarijem u šampionatu konstruktora, dve trke pre kraja sezone. Prema rečima šefa tima Volfa, staza Interlagos ne odgovara mnogo Mercedesu, ali kaže da imaju nameru da maksimalno iskoriste svoj potencijal i budu u borbi za vrh poretka.


"U Brazilu nam neće biti ni malo lako. Interlagos je kultna staza na kojoj smo videli odlične trke, među njima i sjajnu Luisovu predstavu prošle godine. Interlagos nam, barem u teoriji, neće odgovarati, svakako ne tako kao što je to bio slučaj u Meksiku. Bez obzira, želimo nastavak dobrih rezultata i učinićemo sve da budemo u borbi za vrh poretka", rekao je Volf.


Dodao je da je zadovoljan napretkom koji je tim ostvario. "U Meksiku nismo iskoristili sve šanse, ali smo osvojili dosta poena. Bili smo blizu pobede, što je odlična stvar, pogotovo kada se zna koliko daleko od vrha smo bili na početku. Želimo pobedu, to je jasno, ali i bez toga ponosni smo na napredak koji smo postigli, i želimo da nam to bude zamajac za sledeću sezonu", zaključio je šef Mercedesa.

92 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page