top of page

Volf: Hamilton će potpisati novi ugovor

Toto Volf je potpuno uveren da će Hamilton potpisati novi ugovor sa Mercedesom, pošto važeći ističe na kraju ove godine.

Photo: Formula 1

Luis Hamilton ima ugovor sa Mercedesom koji ističe krajem ove godine. Pregovori o novom ugovoru počeli su odavno, a Toto Volf je po završetku prošle sezone rekao da je finaliziranje novog ugovora jedna od stvari koju treba završiti tokom zimske pauze. Novih informacija o toku pregovora za sada nema, ali je Volf potpuno uveren da će sedmostruki šampion potpisati novi ugovor sa timom sa kojim je osvojio šest titula šampiona.


"Prilično je dugačka lista stvari koje treba da obavimo tokom zimske pauze, a novi ugovor sa Luisom je svakako jedna od njih. Ne postoji neki rok u kome to treba da rešimo, ali svakako ćemo gledati da to završimo što je pre moguće. Uveren sam da će Luis potpisati novi ugovor sa nama, on je deo tima već dugo, i ne postoji razlog zašto ne bi smo nastavili saradnju", rekao je Volf.


Šef Mercedesa dodao je da Hamiltona nije napustila "glad za pobedama" i da je još uvek na vrhunskom nivou. "Jedna od Luisovih dobrih osobina je da uvek želi više, da uvek misli da može i mora bolje. On je sjajan sportista pre svega, ali nikako ne treba sumnjati u njegovu sposobnost i odlučnost da ponovo pobeđuje", zaključio je Volf.

81 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page