top of page

Volf: Moramo zadržati formu iz Amerike

Toto Volf kaže da Mercedes mora u Meksiku prikazati dobru formu koju je imao u Ostinu.

Photo: Formula 1

Mercedes je za trku u Americi doneo nadogradnje koje su po rečima Toto Volfa donele određeni napredak u performansama. Hamilton je trku završio na drugom mestu, i čini se da Mercedes nikada nije bio bliže pobedi nego u Americi. Iako im je pobeda izmakla u završnici trke, šef Mercedesa kaže da je bilo lepo biti vodeći, a zasluge za to pripisuje nadogradnjama koje su doneli u Ostin.


"Trka u Ostinu je bila dobra po nas. Iako nismo imali tempo za pobedu, bilo je sjajno biti vodeći, makar za trenutak. Nadogradnje koje smo doneli u Teksas bile su korak unapred, bili smo bliže vrhu nego ikada pre. Luis je odvezao odličnu trku, a Džordž je osvojio dosta poena bez obzira na oštećenje bolida", rekao je Volf.


Dodao je da forma iz Amerike mora da se nastavi u Meksiku. "Moramo zadržati momentum iz Amerike. Optimisti smo ali sa dozom opreza, jer je W13 prilično nepredvidljiv od staze do staze. U svakom slučaju radujemo se Meksiku, navijači su fantastični i atmosfera je uvek spektakularna. Nadamo se dobrom rezultatu", zaključio je šef Mercedesa.

15 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page